Política de Privacitat

Política de privacitat
Última actualització 19-dic-2023 Data d’entrada en vigor 19-Dic-2023

La present Política de Privacitat descriu les polítiques de Ecobulevard, Rambla de Pompeu Fabra, 71, Barcelona 08100, Espanya, email: info@ecobulevard.com, telèfon: 667 482 499 sobre la recopilació, l’ús i la divulgació de la informació que recopilem sobre vostè quan utilitza el nostre lloc web ( http://ecobulevard.com ). (el “Servei”). En accedir o utilitzar el la web, vostè consent la recollida, ús i divulgació de la seva informació d’acord amb aquesta Política de Privacitat. Si no dona el seu consentiment, li preguem que no accedeixi a la web ni l’utilitzi.
Podem modificar aquesta Política de Privacitat en qualsevol moment sense previ avís i publicarem la Política de Privacitat revisada a la plana web. La Política revisada entrarà en vigor als 180 dies de la seva publicació a la web i el seu accés o ús continuat de la web després d’aquest termini constituirà la seva acceptació de la Política de Privacitat revisada. Per tant, li recomanem que revisi periòdicament aquesta pàgina.

Informació que recopilem:
Recopilarem i processarem la següent informació personal sobre vostè:

Nom
Correu electrònic
Mòbil

Com utilitzem la seva informació:
Utilitzarem la informació que recopilem sobre vostè per als següents fins:

Informació administrativa
Gestionar la comanda del client
Si volem utilitzar la seva informació per a qualsevol altre propòsit, li demanarem el seu consentiment i utilitzarem la seva informació només en rebre el seu consentiment i, a continuació, només per al propòsit (s) per al qual concedir el consentiment tret que estiguem obligats a fer el contrari per llei.

Conservació de la seva informació:
Conservarem la seva informació personal entre 90 dies i 2 anys després que els usuaris cancel·lin els seus comptes o mentre la necessitem per a complir els fins per als quals va ser recopilada, tal com es detalla en aquesta Política de privacitat. És possible que necessitem retenir una certa informació durant períodes més llargs, com el manteniment de registres / informes de conformitat amb la legislació aplicable o per altres raons legítimes com el compliment dels drets legals, la prevenció del frau, etc. La informació anònima residual i la informació agregada, cap de les quals li identifica (directament o indirectament), poden emmagatzemar-se indefinidament.

Els seus drets:
Depenent de la legislació aplicable, vostè pot tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les seves dades personals o rebre una còpia d’aquests, restringir o oposar-se al tractament actiu de les seves dades, sol·licitar-nos que compartim (portem) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per al tractament de les seves dades, dret a presentar una reclamació davant una autoritat legal i altres drets que puguin ser pertinents en virtut de la legislació aplicable. Per a exercir aquests drets, pot escriure’ns a info@ecobulevard.com. Respondrem a la seva sol·licitud de conformitat amb la legislació aplicable.
Tingui en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retira el consentiment per a processar la mateixa per als fins requerits, és possible que no pugui accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la seva informació.

Cookies, etc.
Per a obtenir més informació sobre com les utilitzem i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulti la nostra Política de cookies.

Seguretat:
La seguretat de la seva informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per a evitar la pèrdua, l’ús indegut o l’alteració no autoritzada de la seva informació sota el nostre control. No obstant això, donats els riscos inherents, no podem garantir una seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar o garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i vostè ho fa sota el seu propi risc.

Responsable de queixes i protecció de dades:
Si té algun dubte o preocupació sobre el tractament de la informació de què disposa amb nosaltres, pot enviar un correu electrònic al nostre Responsable de Queixes a *Ecobulevard, Rambla de Pompeu Fabra, 71, correu electrònic: info@ecobulevard.com. Atendrem les seves inquietuds de conformitat amb la legislació aplicable.

Enviar missatge
Hola 👋
Com podem ajudar-te?