Instal·ladors acreditats des de 1990

Coneix Ecovulebard

Ecobulevard, empresa familiar d‚Äôinstal¬∑lacions industrials especialitzada en punts de rec√†rrega per a vehicles el√®ctrics 

L’Emiliano Gorriz va fundar Sumapro al 1990 per a donar resposta a les necessitats tècniques i de manteniment industrial de les empreses, convertint-se en poc temps en un referent del sector.
Passats uns anys, arriba la incorporaci√≥ del seu fill, en Xavi Gorriz aportant talent, frescor i una altra visi√≥. √Čs llavors quan neix Ecobulevard amb la voluntat de cobrir eficientment la futura demanda d‚Äôinstal¬∑lacions de carregadors per a vehicles el√®ctrics.

Avui en dia, aquesta demanda ja és una realitat i Ecobulevard està perfectament preparada i acreditada. Instal.lem qualsevol punt de recàrrega, per complicat que sigui, garantint la màxima satisfacció dels nostres clients.

Algunes de les nostres Instal·lacions

Què trobareu en nosaltres?

Professionalitat

Acreditats, ben formats i amb molta experiència

Eficàcia

Assoliment dels objectius plantejats amb total satisfacció

Rapidesa

El vostre temps té un gran valor, el nostre també

Rendibilitat

El que és bo per vosaltres, ho és per a nosaltres

Fiabilitat

Tornarem a treballar plegats, és el nostre objectiu

Montse O
2024-01-22
Super profesionales y eficientes. Todo f√°cil y muy amables. Sin duda los recomiendo
Carlos Arnau
2024-01-09
Me hicieron una instalacion de un Cupra Wallbox y genial. Hubo un problema con la instalacion electrica de la casa (mala instalacion en el hogar) y ellos lo solucionaron rapidamente. Y lo mejor de todo, me gestionaron la subvencion del Move III y hasta que no he recibido el reembolso han estado encontacto conmigo, sobre todo Xavi, una excelente persona y cooperativa en todo momento. Sin duda, contare con ellos para estos temas. Gracias
Martí Vilàs
2023-12-14
Efectius i ràpids. Molt bon assessorament i servei. He quedat mols satisfet!
Marc Sariol Pérez
2023-12-13
Rápidos, serios y muy profesionales. Volvería a contratarles sin duda
Ivan Prudencio Real
2023-12-12
Encantado con el técnico que realizó la instalación. Atención muy amable y trabajo eficiente y eficaz, lo recomendaría a conocidos para futuras instalaciones.
marc gutierrez
2023-12-12
EcoBulevard tiene un equipo de profesionales expertos. Su experiencia en instalaciones de puntos de carga para vehículos eléctricos se tradujo en un resultado excepcional. Me sentí en buenas manos desde el principio."
Miquel Nutrició
2023-12-11
Muy contentos con ellos, el punto de recarga de la comunidad para vehículos eléctricos ha quedado de revista y encima nos han ayudado a tramitar la subvención del Plan Moves III
Daniel Hernandez
2023-12-11
Atención y profesionalidad ante todo. Un trato inmejorable. Se nota que hay un equipo de grandes profesionales capaces de ofrecer solución a los problemas que se presenten.
Jose Monserda
2023-08-29
La experiencia,eficacia y seriedad, me hace recomendar esta empresa sin ningun reparo. Saludos.

Visita t√®cnica gratu√Įta

Posa't en contacte amb nosaltres i demana la teva visita tècnica per poder estudiar el projecte i enviar-te el pressupost ajustat.

Punts de recàrrega per tota Catalunya

En aquest enllaç trobaràs les estacions de recàrrega disponibles a Catalunya amb una potència superior a 22 kW.

Enviar missatge
Hola ūüĎč
Com podem ajudar-te?